tisdag, februari 19, 2008

Snö, bowling och kattfeber

Nu börjar det kännas som om vi har semester på riktigt. Den första stressen över att inte ha konstant fullproppat schema har lagt sig och det känns helt rätt att gå runt i pyjamasbyxor hela dagarna.

Dagens största fysiska träning har varit att med jämna mellanrum pausa dvd:n (lånade Jeepers Creepers och Die Hard 4.0 av O:s mellanbror igår) och gå till ytterdörren för att antingen släppa ut eller släppa in katten. Han har i och för sig inte varit vidare sportig av sig heller, utan bara gått fram till fågelbrädet och lagt sig ner där under i väntan på att mat ska landa.

I går kväll var det däremot lite mer program. Vi var till bror nummer tre och inspekterade nya lägenheten samtidigt som vi passade på att äntligen föra över bröllopsvideon till datorn. Under tiden som högen med mini-dv-kassetter minskade passade vi på att gå på bowling med hela brödraskaran. Det är sjukt roligt att bowla och av någon anledning säger vi alltid att "det här ska vi göra oftare", likväl är det två-tre år sen sist.

Det är fortfarande en halvmeter snö och strålande solsken. Temperaturen har jag inte en aning om, men jag vet att det drar kallt om tårna då man öppnar dörren för katten. I går fick vi ett riktigt ordentligt snöfall, det vräkte ner disktrasestora snöflingor i en dryg timme och sen var det hur vackert och lugnt som helst igen. Tack och lov för fungerande bilvärme säger jag bara.

Inga kommentarer: